O nama

TECTE FUTURI d.o.o.

Osnivači društva su u svome dosadašnjem radu dugogodišnje uključeni u djelatnosti vezane uz graditeljstvo i izgradnju stanova te su uvidjeli priliku i izazov iskoristiti, razviti i oplemeniti svoja znanja, iskustva i poznanstva u djelatnosti razvoja investicijskih projekata u stanogradnji. Tom odlukom, rezultiralo je osnivanjem tvrtke TECTE FUTURI d.o.o.
Tvrtka TECTE FUTURI d.o.o. je svježe osnovana tvrtka u sektoru graditeljstva registrirana za niz djelatnosti vezanih uz sektor, a sa pretežitom djelatnošću Gradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Najnoviji projekt poduzeća je stambeni kompleks od četiriju zgrada sa po četiri stambene jedinice u urbanom centru grada Sveta Nedjelja na adresi Svetonedeljska cesta 42, na k.č. 2313, 6390 k.o. Sveta Nedjelja.

Vizija

Postati prepoznatljivi po projektima kvalitetnog i odmjerenog urbanog stanovanja.

Ciljevi

Gospodarske djelatnosti ne smiju biti svrha samoj sebi, već biti u korist društva, lokalne zajednice i održivom razvoju. Stoga je cilj proizvoditi objekte primjerene kvalitetnom urbanom življenju, dimenzionirane po mjeri čovjeka i njegovog društvenog i prirodnog okoliša.

Misija

Pridonositi građevinskoj djelatnosti uz brigu o okolišu i zajednici u cjelini vodeći brigu o potrebama urbane obitelji. Za partnere i klijente, koji dijele naše ciljeve i viziju, uspostavit ćemo platformu koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve.

Novi stambeni kompleks u Svetoj Nedelji

Novi projekt nalazi se na lokaciji Sveta Nedelja na adresi Svetonedeljska cesta 42, na k.č. 2313, 6390. Pregledajte ponudu stanova i pronađite savršenu nekretninu za vaš život.

Stan A1

Četverosoban stan u prizemlju, 100,28 metara kvadratnih sa terasom i vrtom

Stan A4

Peterosoban stan na 2.katu , 111 metara kvadratnih sa dvije terase

Stan B3

Trosoban stan na 1.katu , 64 metara kvadratnih sa balkonom